01 Quick cooking

01 Quick cooking

Maak smaakvolle gerechten met de onbewerkte pure smaak van de Faia's producten. In één box diverse soorten uien, sjalotten, knoflook en gember bij elkaar.

Makkelijk: de volledige basis van al je gerechten handig gebundeld en je bent gegarandeerd van de verste producten. Jouw dagelijkse voorraad uien, knoflook en gember direct in huis. De beste kwaliteit, lokaal geproduceerd in België en Nederland. Onze telers zorgen met liefde voor de heerlijkste uien, verse knoflook en gember.

Kruidige gehaktballen met andijviestamppot en sjalotjes

Hollandse heerlijkheid met een lekkere pittige twist door onze verse gemberpuree.

Lees verder
02 Quick start

02 Quick start

Maak het koken nog makkelijker met Faia’s versneden mixen. Pure verse uien, knoflook en gember handig voorgesneden, zodat je direct kan beginnen met koken.

Panklaar, direct van het land versneden en gemixt. Tijdwinst in een zakje. Je kunt meteen starten met koken, fruiten, bakken of roosteren. De Faia versneden mixen zijn ideaal voor de snelle maaltijd die je in een handomdraai op tafel zet. Een makkelijke start voor vegetarische, veganistische en vleesgerechten.

Geroosterde Italiaanse tomatensoep met knoflook

Een mediteraans lunchgerecht met Faia verse knoflookpuree

Lees verder
03 Quick Taste

03 Quick Taste

Gepureerde gember, verse knoflook en uien.
Geef je gerechten een smaakboost met de gepureerde producten van Faia.
Direct van het land, zo bij jou op tafel. Gedoseerd toevoegen tijdens de bereiding van kouden en warme maaltijden.

Dankzij onze eigentijdse recepturen geef jij ieder gerecht de Faia-boost die het verdient! Of je nu Italiaans, Mediteriaan’s, Japans, Chinees, Aziatisch, Indisch of gewoon de Hollandse pot op tafel zet, met Faia Quick taste zet jij de lekkerste gerechten op tafel.

Groene Faia curry met kip en limoen

Groene curry. Lekker en snel klaar met Faia’s mix van verse knoflook & gemberpuree.

Lees verder
04 Quick shot

04 Quick shot

Je dag beginnen met een heerlijke vitamine boost?
Met de Faia gember shots begin jij je dag met een kick! Ideaal om ‘s ochtends direct te beginnen met de gezonde voordelen van gember in combinatie met de heerlijke toevoegingen van vers fruit en kruiden. Een optimale start van jouw dag!

De Faia gember shots zijn ook geschikt om mee te koken. Geef een unieke smaak aan al jouw gerechten! De spicy gember shots zijn in 5 smaken verkrijgbaar, kijk snel in de webshop

Spicy jus d’orange met espresso en gember Mocktail

Een alcoholvrije verfrisser met een kick van Faia Apple/Lemon Gingershots

Lees verder

Gember-Pimms cocktail

Een verrassende cocktail op basis van onze Apple/Lemon gembershot

Lees verder